Werken bij Biezonderwijs – OUDE VERSIE

Werken bij Biezonderwijs betekent dat je écht het verschil kunt maken voor een kind of opgroeiende jongeren. We bieden specialistisch onderwijs aan kinderen en jongeren bij wie het leren en ontwikkelen niet vanzelf gaat. Heb jij hart voor deze biezondere kinderen en jongeren? Kom dan werken bij Biezonderwijs!

Biezonderwijs heeft een enorm divers aanbod aan scholen in specialistisch onderwijs. Onze stichting telt in totaal 7 scholen voor speciaal basisonderwijs (SBO), speciaal onderwijs (SO), voortgezet speciaal onderwijs (VSO) en praktijkonderwijs in Tilburg en Goirle. Ook heeft Biezonderwijs een eigen expertisecentrum De Kracht. Heb jij affiniteit met onze doelgroep, dan biedt Biezonderwijs je veel mogelijkheden.

Vacatures

Op onze vacaturepagina vind je alle actuele openstaande vacatures, je kunt bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag. Laat hier je gegevens achter zodat je een vacature-alert per e-mail ontvangt zodra er nieuwe vacatures zijn. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie te sturen. Dat kan per e-mail naar werkenbij@biezonderwijs.com.

Voor ons Expertisecentrum De Kracht geldt dat zij met regelmaat op zoek zijn naar experts. Heb je interesse in een vacature van De Kracht, houd dan onze website in de gaten en schrijf je in voor het vacature-alert.

Kennismaken met Biezonderwijs

Heb je serieuze interesse voor een baan in (voortgezet) speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs of praktijkonderwijs? En wil je graag eens kennismaken met één van onze scholen? Dat kan! We nodigen je van harte uit om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van de plek die misschien wel jouw toekomstige werkplek wordt. Neem contact op met onze collega’s van HR via werkenbij@biezonderwijs.com

Als zij-instromer het onderwijs in?

Met de juiste vooropleiding en ervaring kun je als zij-instromer een bevoegdheid behalen en tegelijkertijd lesgeven in het onderwijs. Hier vind je meer informatie over ons zij-instroomtraject. Heb je interesse? Neem contact op met onze collega’s van HR via werkenbij@biezonderwijs.com