Werken bij Biezonderwijs

Biezonderwijs is altijd op zoek naar gedreven mensen die van betekenis willen zijn, die bij willen dragen aan een betere wereld. Werken bij Biezonderwijs betekent dat je écht verschil kunt maken voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben om goed te kunnen leren en ontwikkelen. Heb jij een groot hart voor onze doelgroep? Dan komen we graag met jou in contact!

Biezonderwijs telt 7 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar,  (sbo, so, vso en praktijkonderwijs) en een eigen expertisecentrum De Kracht. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een community van 600 wereldverbeteraars met een passie voor gespecialiseerd onderwijs. Dagelijks zetten wij ons in voor passend onderwijs voor iedere jongere in de regio Midden-Brabant. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle toppers met een onderwijsbevoegdheid (of je voldoet aan de mijlpalenregeling). Ben je benieuwd welke werkplek binnen Biezonderwijs bij jou past? Bekijk onze video’s en zie wat iedere school zo uniek maakt.

Waarom werken bij Biezonderwijs?

  • Impact: jij bent die leerkracht die onze kinderen en jongeren toekomstperspectief biedt en het verschil voor ze maakt
  • Groei en ontwikkeling: we koesteren onze professionals en investeren in opleidingen en training
  • Flexibiliteit: je kunt werken binnen verschillende pedagogische en/of onderwijskundige concepten en met diverse doelgroepen. Ben je toe aan een andere uitdaging, dan zijn er binnen Biezonderwijs volop kansen.
Open sollicitatie? Graag! Mail naar werkenbij@biezonderwijs.com

Pak je kans! Vacatures Collega's aan het woord