Werken bij Biezonderwijs

Biezonderwijs is altijd op zoek naar gedreven mensen die van betekenis willen zijn, die bij willen dragen aan een betere wereld. Werken bij Biezonderwijs betekent dat je écht verschil kunt maken voor kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben om goed te kunnen leren en ontwikkelen. Heb jij een groot hart voor onze doelgroep? Dan komen we graag met jou in contact!

Biezonderwijs telt 9 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar,  (sbo, so, vso en praktijkonderwijs) en een eigen expertisecentrum De Kracht. Met 600 enthousiaste collega’s zetten we ons elke dag in voor passend onderwijs aan ruim 1900 jongeren in Midden-Brabant. Wij bereiden hen zo goed als mogelijk voor om weerbaar en wendbaar te zijn in de toekomst. We hebben ook een expertisecentrum De Kracht. Dit centrum ondersteunt onderwijspersoneel en leerlingen met behulp van trainingen, coaching, begeleiding, onderzoek en advies. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle toppers met een onderwijsbevoegdheid (of je voldoet aan de mijlpalenregeling). Ben je benieuwd welke werkplek binnen Biezonderwijs bij jou past? Bekijk onze video’s en zie wat iedere school zo uniek maakt.

Waarom werken bij Biezonderwijs?

  • Impact: jij bent die leerkracht die onze kinderen en jongeren toekomstperspectief biedt en het verschil voor ze maakt
  • Groei en ontwikkeling: we koesteren onze professionals en investeren in opleidingen en training
  • Flexibiliteit: je kunt werken binnen verschillende pedagogische en/of onderwijskundige concepten en met diverse doelgroepen. Ben je toe aan een andere uitdaging, dan zijn er binnen Biezonderwijs volop kansen.
Open sollicitatie? Graag! Mail naar werkenbij@biezonderwijs.com

Pak je kans! Vacatures Collega's aan het woord