Onderwijsassistent bij de Bodde VSO

Wil jij dagelijks het verschil maken voor onze leerlingen bij wie het leren niet vanzelf gaat? Ben jij een echte teamspeler, iemand die snel kan schakelen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Gaat jouw hart sneller kloppen van begrippen zoals gedrag, diversiteit, betrokkenheid, collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling? Super! Lees dan snel verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Impact

Groei

Zingeving

Verbinding

Wie zijn wij?
Biezonderwijs telt 9 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar. We zijn erg divers en hebben scholen die zich richten op speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. In totaal zetten 600 experts in specialistisch onderwijs zich dagelijks in om leerlingen voor te bereiden om weerbaar en wendbaar te zijn in de toekomst. Zo zijn wij betekenisvol en maken wij voor elke leerling het verschil.
Onze scholen hebben allemaal een speciaal karakter en daarom kijken we samen welke school het beste bij jou past.

Wat ga je doen?
Jij kunt je inleven in de bijzondere behoeften van onze kinderen en wordt blij van elke stap die je met ze kunt zetten. Je snapt dat elk kind iets anders nodig heeft en bent creatief in het uitzoeken wat bij welk kind past. Je weet een veilige omgeving te creëren, zodat het zelfvertrouwen kan groeien.

We zijn op zoek naar onderwijsassistenten voor onze VSO afdeling. VSO De Bodde verzorgt onderwijs aan licht tot ernstig verstandelijk beperkte leerlingen van 12 t/m 20 jaar. Veelal met complexe problematiek. Het leerstofaanbod is sterk gericht op zelfredzaamheid, waarbij we toewerken naar uitstroom Arbeid en Dagbesteding met flexibele ondersteuning. Leerdoelen stellen voor deze leerlingen gaat in hele kleine stapjes, waarbij het ontwikkelen van zelfredzaamheid erg belangrijk is.

Solliciteer direct!
Wil jij onderdeel worden van ons Biezonderwijs-team? We komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatie vandaag nog door via de onderstaande sollicitatieknop "solliciteer direct op deze functie". Heb je vragen over de functie? Dan kun je contact opnemen met Lysanne Timmermans, adjunct-directeur VSO. Je kunt haar bereiken via het nummer  013-4671363

Je kunt solliciteren tot en met 10 mei.

Dit ben jij

Je beschikt over een diploma onderwijsassistente (of vergelijkbaar).

Je hebt ervaring in het werken met leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.

Je houdt ervan om samen met de leerkracht een vraagstuk rondom een leerling uit te werken en een passende oplossing te bedenken;

Je bent flexibel en veerkrachtig, want een dag kan op onze scholen heel anders lopen dan je had gepland.

Je hebt een open en opbouwende houding naar de kinderen en hebt zichtbaar plezier in het werken met hen.

Dit krijg je van ons

Een salaris conform CAO PO, schaal 5 minimaal € 2.177, - en maximaal € 3.110, - (op fulltime basis).

Een bruto jaarsalaris bij de max van de schaal van € 43.414 - inclusief o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Direct een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Een meerkeuzesysteem om vanuit je brutoloon een elektrische fiets, mobiele telefoon en nog veel meer aan te schaffen.

Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan trainingen gegeven door onze Biezonderwijs-Academie

Deel deze vacature

Werken bij biezonderwijs betekent

Samen

We werken samen met leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise. In de wetenschap dat we zo het verschil maken voor onze leerlingen. We leggen verbindingen en leren van en met elkaar.

Vertrouwen

We staan voor goed onderwijs. In een fijne leer- en werkomgeving blijven we onszelf ontwikkelen en zetten we ons in voor de ontwikkeling van onze leerlingen in de breedste zin van het woord. We zien hun mogelijkheden en vinden samen oplossingen, ook als die in eerste instantie niet binnen de huidige regels passen.

Ontwikkeling

Leerlingen, ouders, collega’s en de mensen in ons netwerk weten dat ze op ons kunnen vertrouwen. We staan voor een veilige omgeving waar we mogen leren van fouten, waar we oog hebben voor elkaar en waar de sfeer open is.

Over Biezonderwijs

Op onze negen scholen bieden we specialistisch onderwijs aan bijna 1.900 leerlingen. Ruim 600 medewerkers verzorgen speciaal basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in Tilburg en Goirle. Door dit brede aanbod kunnen we kinderen en jongeren een passende onderwijsplek bieden. Bijzonder onderdeel van Biezonderwijs is expertisecentrum De Kracht: de 60 experts zorgen voor extra ondersteuning in het versterken van leerlingen, ouders, leerkrachten en professionals in het onderwijs.

Sollicitatieproces

​Ja! Ik wil solliciteren

Wil je solliciteren? Upload dan je motivatie en je cv. Je ontvangt van ons een bevestiging op het moment dat je alles hebt verstuurd.

Wij nemen contact met je op

Wij nemen vervolgens contact met je op. Als we je uitnodigen voor een gesprek, dan bellen we jou. Is dit niet het geval, dan hoor je dat per mail.

Kom op gesprek en loop een dagje mee

In een gesprek kijken we of we bij elkaar passen. We nodigen je ook uit om mee te lopen. Soms volgt er een tweede gesprek.

Je ontvangt een aanbieding

We gaan graag met elkaar in zee. Samen tekenen we jouw arbeidscontract. Je bespreekt alle praktische zaken met je toekomstige leidinggevende.

Je gaat beginnen

Fijn dat je er bent! Je gaat van start op je nieuwe werkplek en leert je nieuwe collega’s kennen.

Solliciteer direct

Werk je al bij Biezonderwijs? Solliciteer dan met een privé-mailadres.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, rtf, docx, txt, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, rtf, docx, txt, Max. bestandsgrootte: 15 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE KRACHT VAN SAMEN

We werken samen met de leerlingen, hun ouders, onze collega’s en met de mensen en instanties om ons heen. Ieder vanuit zijn eigen expertise, in de wetenschap dat we samen het verschil maken voor onze leerlingen.