Biezonderwijs verwelkomt nieuwe groep zij-instromers

Tijdens een kick-off bij Fontys Hogeschool zijn maandag 18 zij-instromers gestart met het zij-instroomtraject van 2020. Van deze groep gaan acht zij-instromers aan de slag op de scholen van Biezonderwijs.

Biezonderwijs werkt samen met dertien schoolbesturen in Midden-Brabant (ondergebracht in het Regionaal Transfercentrum (RTC)  Midden-Brabant) en met Fontys. Als zij-instromer kun je een opleiding volgen bij Fontys Hogeschool Kind en Educatie. En tegelijkertijd kun je, in dienst van Biezonderwijs, ervaring opdoen als betaald docent voor de klas. In ruim twee jaar word je door Fontys Hogeschool Kind en Educatie op- en begeleid naar een definitieve lesbevoegdheid.

De docenten in spe hebben maandagavond heel veel informatie gekregen over de stappen die zij de komende tijd gaan maken. Onder meer wethouder Esmah Lahlah sprak de zij-instromers toe en de deelnemers gingen in gesprek met zij-instromers die in februari 2019 gestart zijn met het traject.

We wensen alle zij-instromers heel veel succes!